Breedtesport

De afdeling breedtesport is de recreatieve zwemtak van SBC2000. Hierin zitten naast het Sterrenplan en diplomazwemmen voor Zwemvaardigheid ook het Trimzwemmen en het AquaJoggen.

Binnen het Sterrenplan (FUNdament) kunnen jeugdige leden (van 6 tot 11 jaar) kennismaken met de verschillende mogelijkheden in de zwemsport (waterpolo, wedstrijdzwemmen, schoonspringen) en worden hun een aantal basisvaardigheden bijgebracht. Hierop aansluitend kunnen zij doorstromen naar een van de wedstrijdtakken. Daarnaast is voor zwemmers tussen de 8 en 15 jaar met zwemdiploma A, B en C mogelijk om hun vaardigheden uit te breiden bij het Zwemvaardigheid (1 t/m 3). Voor meer informatie kunt u een keer komen kijken of contact opnemen met de coördinator Zwemvaardigheid en Sterrenplan.

Ben je al wat ouder (18+) dan is er de mogelijkheid voor het trimzwemmen of het AquaJoggen, waarbij je met een waterbelt om verschillende conditie-oefeningen doet. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator Trimzwemmen en AquaJoggen.


 
Actueel
Inschrijfformulier Algemeen
Trainingstijden
Opzeggen Lidmaatschap
Sterrenplan 2017-2018
 
De Jarigen van vandaag

   Tineke Frankowski
 
Aankomende Evenementen

 
Laatste Nieuwsberichten

Start nieuwe seizoen zwemvaardigheid
Tegels los in het van Sonsbeeckbad
Kerstzwemmen 2008
Spelliade
Uitslag Sport & Spel 3 te Breda
Uitslag Sport & Spel 2 te Hoogerheide