Dolfijnen scoren op Special Olympics Eindhoven

Afgelopen zondag 16 september zijn we met de Mini dolfijnen en de grote dolfijnen naar het Regionaal zwemevenement van de Special Olympics geweest. het was voor onze Mini Dolfijnen ( Youri, Lars, Danique, Lara, Mandy en Evi) de allereerste wedstrijd.
Dat de 1,5 jaar trainen die we hebben gehad goed is geweest is te zien aan de uitslagen. Met maar liefst 3 individuele gouden medailles ,Danique 25 schoolslag, Lara 25 schoolslag, Lara 50 vrij, 1 zilveren medaille voor Youri op de 50 vrije slag ,1 Bronzen medaille voor Danique op de 50 meter vrije slag. Met de dames Mandy, Danique, Evi, en Lara wisten we op het nippertje ook de gouden medaille op de 4x 25 estafette binnen te slepen. Helaas voor Lars en Youri grepen ze nog naast een gouden medaille want ze hadden een beetje te snel gezwommen, volgende keer beter jongens. Maar zoals we al riepen.. meedoen is leuker dan winnen.

Ook de grote Dolfijnen hebben veel plezier gehad en zijn in de prijzen gevallen, maar liefst 2 gouden, 2 zilveren en 2 bronzen medailles hebben ze meegenomen uit Eindhoven. We kunnen dus zeggen dat we als SBC2000 ons visite kaartje maar mooi hebben afgegeven.

Simone