Informatiebijeenkomst wedstrijdzwemmen

Beste betrokkenen van het wedstrijdzwemmen,

Het zwemseizoen zit er bijna op; we kunnen terugblikken op mooie sportieve prestaties zoals PRs en heel wat medailles, iets waar we trots op zijn.
Tegelijkertijd maken we als vereniging een grote verandering door met als grootste uitdaging de zoektocht naar een nieuw bestuur waarmee het voorbestaan van onze vereniging moet worden geborgd.
Tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) van 31 mei jl. werd nogmaals duidelijk dat het, naast het vinden van een nieuw bestuur, van groot belang is om een aantal praktische zaken te gaan oppakken.

Op dit moment is er een flink tekort aan vrijwilligers om die praktische zaken op te pakken. Mocht dit tekort voor komend seizoen blijven bestaan, dan heeft dit een aantal consequenties. Zo kunnen er minder wedstrijden georganiseerd worden en zullen er minder trainingen gegeven worden.

Een aantal ouders is al bereid gevonden om de voortgang van de trainingen te waarborgen. Nu zijn we dringend op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen bij diverse wedstrijdzaken. De vereniging kan niet verder zonder uw hulp!

Daarom organiseren we op woensdagavond 6 juli a.s. om 19:00 uur een informatiebijeenkomst. Tijdens deze avond zullen we uitleg geven over welke taken nog opgepakt moeten gaan worden.

Let op: Alle trainingen van 6 juli komen in het belang van de informatie avond te vervallen!

Datum: woensdag 6 juli 2016

Locatie: Racketcentrum Breda, vergaderzaal Arena, Terheijdenseweg 500, 4826 AB Breda

Programma:

19:00-19:10 uur inloop + koffie/thee

19:10-19:45 uur presentatie door Roel Greven

19:45-20:15 uur vragen

ca. 20:30 uur afsluiting

Meld u nu aan voor deze informatiebijeenkomst door een mail te

sturen naar: tkrempel@ziggo.nl of via sms/WhatsApp naar: 06-21437905.

We rekenen op uw komst, SBC2000 heeft uw hulp hard nodig!

Met vriendelijke groet,

SBC2000