Vrijwilligers waterpolo scholentoernooi gezocht!!


<b>HELP JIJ (OOK) WEER MEE?</b>

Voor het scholentoernooi hebben we veel vrijwilligers nodig! Wil je helpen om dit evenement weer een succes te laten worden. Zet de volgende data dan vast in je agenda!

<font color='#0070AC'>22 maart 2017 : Teams uit groep 4, 5 en 6
29 maart 2017 : Teams uit groep 7 en 8</font>

<b>TOERNOOI INFORMATIE:</b>

Tijd: 17.00 – 20.15 uur
Locatie: Zwembad De Wisselaar
Scholen kunnen zich inschrijven met één of meerder teams
Ieder team krijgt van ons een eigen begeleider (coach).
Oefentraining: op <b><u>woensdag 15 maart 2017</u></b> zal er een oefentraining zijn voor de kinderen die nog niet eerder met een scholentoernooi hebben meegedaan. Ook hier kunnen we wat extra hulp gebruiken. Klik <a href='http://scholentoernooi.sbctoernooien.nl/oefentraining/' target='_blank'>HIER</a> om doorgelinkt te worden naar de inhoud van de oefentraining.

<b>WAT WORDT ER VAN JE VERWACHT?</b>

We zoeken mensen voor de volgende 2 taken:

<b>Teambegeleider:</b> Het begeleiden van een groepje van ongeveer 7 kinderen. Je belangrijkste taak is dat de kinderen het leuk vinden en dat de kinderen op tijd klaar liggen bij het juiste veld en met de juiste kleur cap op. Voor de precieze taakomschrijving <a href='http://scholentoernooi.sbctoernooien.nl/spelleiders/' target='_blank'>klik hier</a>

<b>Spelleider:</b> Jou taak is om te zorgen dat de wedstrijden eerlijk verlopen en dat je kinderen als dat nodig is de regels nog eens rustig uitlegt.

<b>WIL JE MEEHELPEN?</b>

Zet de data in je agenda;
Meld je aan via een mailtje naar <font color='#0070AC'>scholentoernooi@mysbc.nl</font> met onderwerp “vrijwilliger scholentoernooi”
Vermeld er bij naar welke taak je voorkeur uit gaat.