Junioren, jeugd en senioren in actie

IMG_9431.JPG
De JJS-wedstrijden kennen dit seizoen finales. Daardoor duren de wedstrijden lang, maar hebben ze wel een spannend slot. Zo ook afgelopen zondag 2 april, tijdens de vierde ronde die thuis gezwommen werd.

Er deden maar liefst negen verenigingen mee, veel gezellige drukte dus rond het bad. De junioren trapten af met de 400 meter vrije slag, in zeven series.
Bij de junioren 1/2 werd Tiemen Tolsma tweede, Damian Waas derde. Julian van de Rhee werd vierde bij de junioren 3/4. Joëlle Steltenpool was de beste SBC-ster bij de meisjes en werd achtste.
De jeugd en senioren zwommen de 200 vrij; met finale. Demi Goossen werd in de finale vierde bij de jeugd en Larissa Bakker bezette bij de senioren dezelfde plek.
Justin Slootweg won al zijn afstanden: de 100 school en de finales van de 100 vlinder en 100 vrij. Julian werd in de 100 vrij-finale net tweede achter Justin. Bij de 100 vrij-finale voor de junioren 1/2 werd Thomas Tolsma eerste, broer Tiemen derde.
Demi werd ook vierde in de finale van de 100 rug bij de jeugd.
Ondanks dat het wedstrijd was op de lange baan werden er ook PR's gezwommen. Thomas Tolsma verbeterde zichzelf het meest door de 100 vlinder in de finale in 1:16.80 te zwemmen.