Laatste finale-plekken

IMG_9729.JPG
Deel 4 van de minoren/junioren-wedstrijden werd op 7 mei thuis gezwommen. Deze wedstrijd was de laatste kans voor de zwemmers om zich te plaatsen voor de regionale finales en kampioenschappen.

Met 49 persoonlijke records en een gemiddelde prestatie van 102%, deden de zwemmers van SBC het prima.
Lars Quaden verbeterde zichzelf het meest door op de 200 vrij 3:38.46 te zwemmen, een pr van 50 secondes.
Pien de Lange werd op allebei haar afstanden -100 vrij en 200 wissel- eerste in twee mooie PR’s; Bente Bosman won de 100 school in een klein PR. Evy Krempel werd op deze afstand derde, ook in een mooi PR. Jayden Bergman werd derde op de 50 rug in net geen PR en Bente op de 200 vrij door voor het eerst onder de 3 minuten te zwemmen.
Junior Renzo van der Westen zwom 2:35.74 op de 200 vrij, snel genoeg om op deze afstand te mogen starten op de Regionale Zomer Kampioenschappen (RKZ).

We wensen de junioren en senioren die op 20/21 en 27/28 mei de RZK in Eindhoven zwemmen en de minioren die op 10/11 juni de Regionale Minioren Finales (RMF) in Oss zwemmen heel veel succes. Via het Facebook-account ‘SBC2000 Breda’ zal van beide wedstrijden verslag worden gedaan.