SBC2000 Waterpolo badkleding

Beste leden,

Bijna een jaar geleden hebben wij afscheid moeten nemen van onze vorige leverancier van badkleding. Het heeft helaas erg lang geduurd, maar gelukkig hebben we nu eindelijk een vervangende leverancier gevonden in de vorm van Sportemotion die ook onze clubkleding aanbiedt.

Komende week is er gelegenheid om de badkleding te passen en te bestellen. Deze bestelling zal via de automatisch incasso verlopen. Jullie trainers beschikken over de bestelformulieren en zullen deze aan jullie uitreiken.

De trainers zullen hun best doen om ervoor te zorgen dat de paskleding zoveel mogelijk aanwezig is bij alle trainingen, maar mocht dit toch niet gelukt zijn voor jou training maak dan een afspraak met je trainer wanneer je deze alsnog kunt passen.

De prijzen zijn:
SBC2000 zwembroek kindermaat: 35,-
SBC2000 zwembroek volwassenen: 39,-
SBC2000 badpak kindermaat: 45,-
SBC2000 badpak volwassenen: 49,95

Deze prijzen zijn inclusief de optionele tekst die je op de zwembroek/badpak kan laten drukken met bijvoorbeeld je eigen naam.

Bij bestelling in December zal de verwachte leverdatum begin februari zijn. Na deze eerste bestelling, zal het mogelijk zijn om de badkleding in het vervolg rechtstreeks op de website van sportemotion te bestellen net zoals met de clubkleding. De levertijd is dan vanaf bestelling ongeveer 5 weken.

Mochten er nog vragen zijn, dan kan je ze richten aan polocommissie@mysbc.nl of natuurlijk bij je trainer terecht!


Met vriendelijke groet,

Polocommissie