keyboard_arrow_up

G O E D H È

Daar stonden ze dan, zaterdag. 21 super gemotiveerde zwemmertjes in de race naar het fel begeerde (4e) eindcertificaat voor Sterrenplan. En wat hebben ze goed gezwommen, gesprongen en gepolood. Iedereen is dan ook met vlag en wimpel.

G E S L A A G D
ALLEMAAL VAN HARTE GEFELICITEERD.

En dan daarna: oei, een echte zwemwedstrijd met starters, tijdwaarnemers en begeleiders naar het startblok. DAT was wennen.

Maar de kids gooiden hun schroom over het nieuwe en onbekende snel van zich af en weerden zich in het water als vissen in borstcrawl, rug- en schoolslag. Alweer heel erg GOED.

Bij de prijsuitreiking werd nog even gesproken over Marco, de Waterpolo coach die zo ongelukkig gevallen is. De kinderen hebben de mooiste en ontroerendste tekeningen voor hem gemaakt met de wens om toch maar zo snel mogelijk weer beter te worden.
Tijdens de toetsen was er hulp bij Waterpolo en ook bij Schoonspringen.

Bijna alle kinderen hebben wel een of meerdere eerder door de onderverenigingen georganiseerde ‘clinics’ bezocht, zodat we velen het komend seizoen terug zullen zien elders binnen de vereniging.

Behalve het Eindcertificaat werden de kinderen ook verrast met een door de Vereniging beschikbaar gestelde BIDON op NAAM én natuurlijk een lekker snoepje (oei, dat was bijna vééél belangrijker).

Al met al een uitermate gezellige en fijne afsluiting van het Sterrenplan in het Seizoen 2017/2018. Het Team Sterrenplan werd nog bedankt door een applaus van de ouders.

Breda, 23 juni 2018