keyboard_arrow_up
sterrenplan.png

Doe mee met Sterrenplan bij zwemvereniging SBC2000

Doe mee met Sterrenplan bij zwemvereniging SBC2000!

Vanaf 22 september start het nieuwe seizoen van Sterrenplan bij zwemvereniging SBC 2000. En jij kunt erbij zijn! Hou je van zwemmen en vind je het leuk om verschillende oefeningen in het water te doen? Tijdens Sterrenplan maak je kennis met waterpolo, wedstrijdzwemmen én schoonspringen!

Op zaterdag 22 september kunnen alle kinderen tussen de 5 en 12 jaar (met minimaal een A diploma) gratis kennismaken met het KNZB Sterrenplan. Van 9.30 uur tot 11.00 uur zijn alle kinderen van harte welkom in zwembad de Wisselaar. Aanmelden vooraf mag, hoeft niet.

Het Sterrenplan duurt tot en met het eind van het schooljaar. Om de tien weken is er een toets. Zo kun je bijhouden hoe goed je bent. Slaag je voor de toets, dan krijg je een certificaat en een sticker om op de Sterrenplan poster te plakken. Deze toffe poster voor op je kamer, ontvang je bij de eerste toets.

De lessen worden gegeven door gediplomeerde trainers of door trainers met veel ervaring in de takken van de zwemsport. De speelse manier van trainen, veel verschillende oefeningen en vooral het plezier in het zwemmen, maken het Sterrenplan al 25 jaar tot hét succes van de zwemvereniging van Breda en omgeving.

Zien we jou op 22 september in het zwembad? Tot dan!


Voor meer informatie en (voor)aanmelding: Informatie: Els Rademakers - r.ademakers@casema.nl

(Voor)aanmelding: Monique Bartelds - ledenadministratie@mysbc.nl