Stem op Clubheld Juul Bruininks

juul.JPG

In BN DeStem stond begin deze maand een artikel over onze eigen schoonspring trainster en clubheld Juul Bruininks. Zie ook het volgende artikel.

Naast al onze andere clubhelden binnen SBC2000 staat Juul nu extra in de schijnwerpers en loopt ze mee in de landelijke race om clubheld van de amateursport 2018 te worden. Naast alle belangstelling voor Juul en natuurlijk ook voor onze vereniging dingt ze mee naar een prijs.

Om in aanmerking te komen voor een prijs, moet een vrijwilliger minimaal 50 stemmen ontvangen. Per gemeente zal er een winnaar zijn op basis van de meeste stemmen. Uit alle ­gemeentewinnaars worden vijftien regiowinnaars gekozen. Half december is de landelijke prijsuitreiking, waarvoor alle 15 regiowinnaars worden uitgenodigd. Een vakjury beoordeelt tijdens deze feestavond wie van hen de titel Clubheld van de amateursport 2018 krijgt. De hoofdwinnaar ontvangt een cheque van 10.000 euro, te besteden door de club.

Alle reden dus om op Juul te stemmen om haar zo richting (in ieder geval de gemeentewinnaar) te krijgen. Aan alle leden van SBC2000 de oproep om op Juul te stemmen. Dat kan tot en met 30 november via deze link. Heb je meerdere e-mailadressen, dan kan je met ieder mailadres een stem uitbrengen. Schakel ook je omgeving, familie en vrienden, in om zoveel mogelijk stemmen bijeen te krijgen.