Open dag bij Sterrenplan!

sterrenplan.png
Vanaf 24 augustus start het nieuwe seizoen van Sterrenplan bij zwemvereniging SBC2000. En jij kunt erbij zijn! Zwemmen IS HEEL LEUK en goed voor je gezondheid! Alle spieren komen aan bod. Na je A-diploma kan je nog veel meer leren. Vind je het leuk om verschillende oefeningen in het water te doen? Tijdens Sterrenplan maak je kennis met waterpolo, wedstrijdzwemmen én schoonspringen!

DAAR MOET JE ZIJN!

Op zaterdag 24 augustus kunnen alle kinderen tussen de 5 en 12 jaar (met minimaal een A diploma) gratis kennismaken met het KNZB Sterrenplan. Van 10.00 uur tot 11.00 uur zijn alle kinderen van harte welkom in zwembad De Wisselaar.
GAARNE aanmelden vooraf op r.ademakers@casema.nl.

Het Sterrenplan duurt tot en met het eind van het schooljaar. Om de 10 weken is er een toets. Zo kun je bijhouden hoe goed je bent. Slaag je voor de toets, dan krijg je een certificaat en een sticker om op de Sterrenplanposter te plakken. Deze toffe poster voor op je kamer, ontvang je bij de eerste toets.

De lessen worden gegeven door gediplomeerde train(st)ers of door train(st)ers met veel ervaring in deze takken van de zwemsport. De speelse manier van trainen, veel verschillende oefeningen en vooral het plezier in het zwemmen, maken het Sterrenplan al 25 jaar tot hét succes van de zwemvereniging van Breda en omgeving SBC2000!
Zien we jou op 24 augustus in het zwembad? Tot dan! D O E N !

Voor meer informatie en (voor)aanmelding:

Informatie: Els Rademakers - r.ademakers@casema.nl
(Voor)aanmelding: Monique Bartelds - ledenadministratie@mysbc.nl