UPDATE: Coronavirus

Beste leden, trainers, begeleiders en ouders van leden:

De wedstrijden voor komend weekend in de Regio ZUID zijn afgezegd door de KNZB. De trainingen van SBC2000 zullen tot nader order ook NIET doorgaan.

Volgende week maandag zullen we opnieuw een beslissing nemen of we weer kunnen starten. De belangrijkste reden is dat de KNZB in overleg met NOC-NSF en het RIVM besloten heeft om alle activiteiten tot en met dinsdag 17 maart niet door te laten gaan.

Update coronavirus: Naar aanleiding van de maatregelen van de Brabantse veiligheidsregio's en het advies van NOC*NSF heeft de KNZB besloten al haar wedstrijden en activiteiten in Noord-Brabant niet door te laten gaan tot en met dinsdag 17 maart. Deelnemers aan KNZB-activiteiten afkomstig uit Noord-Brabant kunnen ook niet deelnemen aan activiteiten elders in het land. Wat de gevolgen zijn voor de competities en andere activiteiten volgt later vandaag in een update.

Zie de website van de KNZB.

Heb je vragen over het bovenstaande bericht dan kun je contact opnemen met een van de bestuursleden of een e-mail sturen naar voorzitter@mysbc.nl of waterpolo.voorzitter@mysbc.nl.

Meer informatie over het Coronavirus kun je lezen op de website van de GGD en van het RIVM. Zit je vraag hier niet tussen? Bel dan met het RIVM 0800-1951 of de GGD: 0900-3646464.

Het bestuur SBC2000