keyboard_arrow_up

UPDATE 2: Coronavirus/Covid-19

Beste leden, trainers, begeleiders en ouders van leden:

Niet alleen de Nederlandse overheid en het RIVM heeft strengere maatregelen opgelegd. Ook de KNZB komt met een dringend advies niet meer enkel voor Brabant maar voor het hele land.
Hierdoor zijn t/m 31 maart alle activiteiten van SBC2000 opgeschort. Hoe we weer verder gaan met trainingen, wedstrijden en al onze overige activiteiten zullen we te zijner tijd kenbaar maken via onze website mysbc.nl.

Mededeling KNZB:
De KNZB heeft conform de vandaag bekendgemaakte richtlijnen van het kabinet en het RIVM besloten alle competities die door de zwembond worden georganiseerd in het gehele land stop te zetten tot en met 31 maart. De KNZB adviseert daarnaast alle verenigingen om geen verenigingsactiviteiten te organiseren tot en met 31 maart. Naast de wedstrijden geldt dit advies dus ook voor het leszwemmen, trainingen en andere activiteiten die in verenigingsverband plaatsvinden.

Zie de website van de KNZB.

Heb je vragen over het bovenstaande bericht dan kun je contact opnemen met een van de bestuursleden of een e-mail sturen naar voorzitter@mysbc.nl of waterpolo.voorzitter@mysbc.nl.

Meer informatie over het Coronavirus kun je lezen op de website van de GGD en van het RIVM. Zit je vraag hier niet tussen? Bel dan met het RIVM 0800-1951 of de GGD: 0900-3646464.

Het bestuur SBC2000