Update rondom Coronacrisis

Update rondom Coronacrisis

Afgelopen week hebben wij bericht gekregen dat de zwembaden weer open mogen. Maar dit betekent helaas niet dat wij vanaf vandaag allemaal weer kunnen gaan zwemmen of trainen. Aangezien er op dit moment groot onderhoud wordt gepleegd aan zwembad de Wisselaar, zullen wij gaan uitwijken naar zowel zwembad Sonsbeeck en de Wolfslaar. Hoe de exacte verdeling er uit gaat zien, wordt op dit moment door het bestuur en de commissies, in samenwerking met Optisport en de gemeente Breda, uitgewerkt.

Wel goed nieuws voor onze pupillen die aan zwemvaardigheid deelnemen. Dit zijn de groepen die normaal op woensdagavond van 18:00 tot 19:00 in zwembad Sonsbeeck en op zaterdagochtend van 09:00 tot 10:00 uur in zwembad de Wisselaar trainden. Echter, door de huidige omstandigheden hebben we beide groepen moeten samenvoegen tot één groep. Deze groep kan vanaf komende woensdag 20 mei weer gaan trainen in zwembad Sonsbeeck, de aanvang van de training is om 18:15 en zal duren tot 19:15.

Voor de overige leden is het nog even afwachten wanneer we weer aan de slag kunnen. Wij houden jullie hiervan op de hoogte!

LET OP: Uiterlijk dinsdagavond zal er een protocol via onze website te downloaden zijn, waaraan iedereen zich zal moeten gaan houden tijdens de trainingen. Neem deze goed door en volg deze op.

Namens het bestuur wil ik iedereen een goede gezondheid toe wensen

Louis de Groot

Voorzitter SBC2000