Clubkleding

Beste leden,

De huidige kledinglijn uit 2017 is niet meer leverbaar en daarom is SBC2000 op zoek gegaan naar een nieuwe kledinglijn. Vanuit het bestuur is voor de leden een enquête uitgeschreven om hun de gelegenheid te bieden hun wensen en ideeën kenbaar te maken. De resultaten uit deze enquête zijn mee genomen door de kledingcommissie en er zijn ook een aantal andere uitgangspunten meegenomen bij het selecteren van een leverancier. We zijn uitgekomen bij Delfina, een internationale speler in kleding voor de zwem- en polo wereld. Het voordeel van deze leverancier zijn o.a.: een uniek ontwerp exclusief voor SBC2000, langere beschikbaarheid dan 5 jaar zodat we langer met deze lijn vooruit kunnen en ook niet onbelangrijk gunstige tarieven. Het voorstel van de kledingcommissie heeft de goedkeuring van het bestuur en daarmee is de weg vrij voor het introduceren van deze nieuwe lijn.

Vanwege de strenge eisen voor de aanlevering voor het ontwerp van de clubkleding gaan we de clubkleding in verschillende fases aanbieden en de club de komende periode voorzien van nieuwe kleding:

  • Fase 1: T-shirt (jeugd), polo (senioren en kader) en een korte broek
  • Fase 2: Badkleding: zwembroek en waterpolobadpak
  • Fase 3: overige wensen voor de kledinglijn

Jeugdleden:

Het beleid van club is dat we alle jeugdleden via de vereniging voorzien van clubkleding en dit betreft alle jeugdleden die aangesloten zijn bij een wedstrijdtak: schoonspringen, waterpolo en wedstrijdzwemmen.

De spelregels voor het vertrekken en de voorwaarden worden hier nader toegelicht.

Senioren:

Elk senior lid van SBC2000 wordt de keuze geboden om zelf een setje clubkleding aan te schaffen. Na het passen van de kleding ondertekent de aanvrager een formulier waarmee het lid akkoord gaat dat de kosten via de ledenadministratie automatisch wordt geïnd.

Tijdens het SBC zomertoernooi, editie 2022, is er een sponsoractie gehouden waarbij de teams ‘gratis’ een setje clubkleding kunnen verdienen als zij voldoende sponsorgeld binnenhalen. Uiteindelijk hebben alle senioren teams het benodigde bedrag behaald en daarmee dus de clubkleding verdiend! Mocht er behoefte zijn om extra kleding aan te schaffen dan is dit tegen het geldende tarief mogelijk.

Kader:

Voor een uniforme uitstraling van SBC2000 is het beleid dat alle trainers en begeleiders die aan de badrand staan worden voorzien van een kleding set (polo en korte broek). De regeling gaat verder uit dat elke trainer/begeleider die 3x of meer per week training geeft een extra 2e polo van de vereniging krijgt. Dit geldt ook indien er 2x training wordt gegeven en het kaderlid in het weekend ook actief is als coach.

Pasmomenten

Bij het SBC zomertoernooi is gestart met het passen van de nieuwe kledinglijn voor de waterpolotak. De weken daarna hebben de schoonspringers, wedstrijdzwemmers en de overige leden de gelegenheid gehad kleding te passen.

Mocht het niet gelukt zijn kleding te passen:

  1. Neem dan contact op via clubkleding@mysbc.nl zij organiseren een pasmoment.
  2. Pas de kleding van een ander lid en geeft de maten door aan: clubkleding@mysbc.nl
  3. Pasmoment nieuw seizoen:
  • SBC-zomertoernooi (zaterdag 14:00-16:00 uur).
  • Rondom de eerste trainingen van het nieuwe seizoen.